Pasiune fără limită de cuvinte

Politica de confidențialitate

  • Informații generale

Davtranslation.ro respectă viața dvs. privată și datele cu caracter personal pe care le împărtășiți cu noi în momentul accesării acestui website. Aceste informații sunt menite să vă informeze cu privire la ce tip de informație cu caracter personal este colectată de la dvs., cum și unde am putea folosi această informație, cine are acces la informația colectată de la dvs.
Davtranslation.ro respectă legislația în vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Prin utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord cu prezenta politică de confidențialitate.
Colectarea datelor
Website-ul nostru colectează date cu caracter personal atunci când completați formularul de cerere ofertă/de contact. Informațiile stocate includ numele și adresa de email.
În plus, vom primi în mod automat și vom colecta informații de la computer-ul și browser-ul dumneavoastră, cum ar fi adresa IP, software-ul, modulele cookie.

  • Utilizarea și procesarea datelor

Utilizarea informațiilor colectate pot fi utilizate pentru:
– a vă contacta prin e-mail;
– a vă furniza conținut publicitar bazat pe profilul dvs.;
– a ne îmbunătăți serviciile;
– a vă transmite oferte, solicita să participați la sondaje etc.;

  • Dezvăluirea datelor către terțe părți

Davtranslation.ro este unicul proprietar al datelor colectate de pe acest website. Davtranslation.ro nu oferă, vinde, transferă informația colectată unor terțe părți fără consimțământul dvs. expres.
Davtranslation.ro poate dezvălui informații cu caracter personal atunci când legea prevede expres acest lucru, când este cerut de o autoritate competentă sau când acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor și intereselor Davtranslation.ro.

  • Protejarea datelor

Menținem siguranța informațiilor dvs. prin punerea în aplicare a unor măsuri de securitate fiabile. Au acces la datele cu caracter personal doar persoanele autorizate să efectueze o anumită sarcină.