Pasiune fără limită de cuvinte

Termeni și condiții de utilizare a website-ului www.davtranslation.ro

Website-ul www.davtranslation.ro este proprietatea SC DAV Translations SRL, cu sediul în Arad, str. Dimitrie Bolintineanu, bl. 12, ap. 9, cam. 1, jud. Arad, România, punct de lucru în Arad, Str. I.C. Brătianu, nr. 20, sc. A, ap. 3, jud. Arad, România, CUI 41178901, înregistrată la ORC Arad sub nr. J2/1016/27.05.2019, e-mail: office@davtranslation.ro, denumită în cele ce urmează Davtranslation.ro.

Drepturi de autor

Davtranslation.ro este un website de prezentare a serviciilor oferite de SC DAV Translations SRL. Conținutul și design-ul Davtranslation.ro sunt proprietatea SC DAV Translations SRL și sunt protejate de legislația română în vigoare privind drepturile de proprietate intelectuală și drepturile conexe. Prin utilizarea website-ului, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos.
Nu sunt permise, fără acordul prealabil scris al Davtranslation.ro:

  • îndepărtarea însemnelor care identifică dreptul de autor al Davtranslation.ro asupra conținutului;
  • modificarea, publicarea, retransmiterea, vânzarea sau difuzarea unor materiale obținute prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului website-ului;
  • reproducerea sau stocarea conținutului, trimiterea acestui conținut către orice alt website sau orice alt mijloc de stocare a informației în scop comercial;

Este interzisă orice utilizare a conținutului Davtranslation.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare.
În condițiile în care considerați că un anumit conținut aflat pe site-ul Davtranslation.ro încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, dreptul la viața privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugați să trimiteți un email la office@davtranslation.ro cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor Davtranslation.ro să acționeze în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare.

Restricționarea accesului
Davtranslation.ro  poate suspenda sau restricționa accesul dv. la conținutul website-ului sau la o parte a acestuia, precum și utilizarea oricărui serviciu al website-ului în interes comercial.
Schimbări ale website-ului
Davtranslation.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său.