Pasiune fără limită de cuvinte

Cine suntem

Experiență și pasiune

Suntem o echipă de traducători cu experiență, specializați pe diverse domenii.

Muncim cu pasiune și punem întotdeauna pe primul loc nevoile clientului.

Calitatea contează pentru noi, fapt pentru care utilizăm soft-uri specializate, iar documentele traduse sunt minuțios revizuite înainte de a fi predate.

Respectăm termenele de predare convenite cu clientul.

Suntem deschiși și ne dăm silința să găsim soluții pentru orice provocare apărută pe parcurs.

traduceri arad

Peste 20 de limbi străine

Sediul nostru se află în Arad, dar colaborăm cu traducători din întreaga țară, specializați pe diverse domenii și diverse combinații de limbi, de la cele mai frecvent întâlnite, cum sunt engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, la unele mai rare sau exotice, cum sunt neerlandeza, portugheza, suedeza, araba, chineza etc.

Fondatori

dav translations

Drăguț Anca TEodora

Administrator și traducător autorizat
Anca este traducător autorizat de Ministerul Justiției din România pentru limbile engleză și franceză din anul 2003. Lucrează ca traducător independent din anul 2009, timp în care a realizat zeci de mii de pagini de traducere, a construit un portofoliu remarcabil de clienți mulțumiți și a dezvoltat o gamă de servicii complete în domeniul traducerilor.

dav translations

Drăguț Daniel

Expert contabil
Pentru că orice business se măsoară și în cifre, nu doar din perspectiva calității serviciilor prestate și a relației cu clienții, Daniel este elementul analitic, care ne pune întotdeauna la dispoziție rapoarte și evaluări legate de evoluția companiei și resursele disponibile pentru a ne putea dezvolta în mod constant.

Misiunea noastră

Să venim în ajutorul persoanelor fizice și al societăților comerciale pentru care limbile străine încă reprezintă o barieră în comunicare.

Valorile noastre

Respectul pentru client

                 Traduceri la cele mai înalte standarde de calitate

                 Îmbunătățirea continuă a serviciilor

dav translations