Pasiune fără limită de cuvinte

CE SPUN CLIENȚII

"DAV Translations SRL este un furnizor de servicii de traducere pe care noi, ca și societate ne putem baza. Se răspunde cu promptitudine tuturor cerințelor, respectându-se termenele limită, iar acuratețea traducerilor este impecabilă."
Claudia Budiu-Man
Manager Resurse Umane XPO Logistics România
"It is a pleasure to work with Anca, a knowledgeable and experienced Romanian translator. She makes sure my company's content is as engaging and informative in Romanian as it is in English. When I have questions about complicated linguistic issues, she is able to explain them clearly and thoughtfully. I highly recommend working with Anca!"
Sarah Rosales-Hunt
Localization Manager, Humu Inc. SUA
"De când am început să colaborăm cu doamna Anca de la Dav Transaltions suntem extrem de multumiți de promptitudinea de care dă dovada. Am apreciat de la început calitatea și profesionalismul serviciilor și traducerilor specializate. Acestea sunt livrate în cel mai scurt timp. Vrem să vă mulțumim și să recomandam cu cea mai mare încredere serviciile dumneavoastră tuturor persoanelor care au nevoie de ele."
Alexandru Maxim
NORDELECTRONICA EAST SRL
"Recomandăm serviciile de traducere furnizate de către Dav Translations ca fiind profesionale și rapide. Apreciem modalitatea de colaborare, profesionalismul și promptitudinea cu care au fost realizate și furnizate serviciile de traduceri specializate ori de câte ori am apelat la serviciile Dav Translations SRL. Recomandăm cu încredere serviciile de traduceri specializate oferite de către DAV Translations SRL."
Ovidiu Moșneag
Director general, Aeroportul Internațional Arad
"Pentru cea mai bună experiență privind serviciile de traduceri de specialitate recomand DAV Translations. Apreciez promptitudinea, modalitățile de comunicare, profesionalismul și rapiditatea de care s-a dat dovadă! Recomand cu drag accesarea serviciilor oferite de DAV Translations. Cu siguranță voi apela de fiecare dată cu încredere!"
Gabriel Julan
Administrator, Mobqual Design SRL
"Am găsit în Anca, un partener responsabil și de încredere. De câte ori am apelat la ea pentru traduceri, ne-a răspuns cu promptitudine. Am avut de tradus de la regulamente și proceduri operaționale la diverse prezentări și broșuri, conținut web etc., iar traducerile au fost de fiecare dată efectuate cu acuratețe și livrate la timp."
TEODOR-FLORIN CILAN
CONF. UNIV. DR. EC., UNIVERSITATEA „AUREL VLAICU” DIN ARAD
"Calitate, promptitudine, cost corect, trei mari motive pentru noi să colaborăm cu echipa DAV Translations SRL. Nu spun niciodată „nu se poate”. Solicitările noastre au fost îndeplinite cu succes de fiecare dată."
DANI RĂDULESCU
ACTIV NET SRL
O recomand cu căldură pe doamna Anca pentru punctualitate, promptitudine, amabilitate și nu în ultimul rând răbdare. De asemenea apreciez calitatea serviciilor, livrarea la timp a documentelor și prețurile competitive. Traducator de încredere!
Teodora Palcu
Terra Plus Intermedieri SRL, Arad